top of page

Allt inom

Företagsstäd

A-rengorarna_LOGO_svart.png

Servicetjänster

Företagsstäd

DETAILS

Allt inom 

Företagsstäd

  • Instagram
  • Facebook

Vad kan vi göra för din verksamhet

PÅ A-RENGÖRARNA FÖRSÖKER VI GÖR DET LILLA EXTRA

Nedan kan ni ta del av hela vårt breda serviceutbud, allt från lokalvård med varierande förutsättningar till våra stora serviceprogram för företag och organisationer så att ni kan koncentrera er på er kärnverksamhet.

A-rengorarna_LOGO_svart.png
Läs mer!
Tjänster
Image by Mikhail Derecha
Kontor

Kontorsstäd

Vi anstränger oss dagligen för att personal runtomkring i vårt upptagningsområde ska känna sig välkommen till sina arbetsplatser.

Image by Mikhail Derecha
Skola

Skolmiljöer

Vi har flexibla lösnigar för de specifika behov ni har för att få er skola trivsam. Vi tar alla nya utmaningar med pandemier och liknande på stort allvar.

rawpixel-1101524-unsplash.jpg
Sjukhus / Vårdcentral

Sjukvården

Vi förstår att det ställer extra höga krav på oss när vi städar i sjukvårdsmiljöer. Vi och vår personal är utbildade för att möta upp detta höjda hygienkrav.

Image by Lalit Kumar
Industrier

Fabriksstäd

 Vi vill att era kunder ska reagera positivt på era industrilokaler. Läs om de miljökrav som vi dagligen lever upp till på sidan om miljö/kvalitet  

Studsvik.jpg
Nukleär miljö

Nukleära miljöer

I en nukleär miljö ställs extrema krav på renhet. Här ska även "osynlig" smuts bort. Vi har den erfarenheten som behövs vid denna typ av uppdrag.

 

renovering

Byggstäd

Vi har jobbat med byggstädning i många år och åt ett flertal bolag. Vi är vana att samarbeta i stressade situationer runt slutstädandet av olika byggprojekt.

mat-reding-1079453-unsplash_tinified.jpg

Fönsterputs

Alla uppskattar rena fönster, både du och dina kunder. Våra erfarna fönsterputsare kan utlova ett skinande resultat. Vi erbjuder även olika abonnemangsformer.

Image by Noah Franz
Offentlig sektor

Offentliga miljöer

Vi städar i alla offentliga miljöer så som konferanceanläggningar, köpcentrum och liknande. Hör med oss för att få en offert att ta ställning till.

modern Trappa
Bostadsrätter

Trappstäd

Vi håller er trappuppgångar rena. Vi vänder oss till bostadsföreningar och andra privata aktörer i fastighetsbranschen.

Leende man på bärbar dator
Bank

Bankkontor

Vi ordnar en representativ miljö där ni och era kunder kommer att trivas. Kontorsstäd, fönsterputs och golvvård, allt för att ni ska leva upp till förväntningarna.

sylvie-tittel-1075622-unsplash_tinified.
Butiker

Butiksstäd

Vi städar både små och stora butikslokaler och är vana att maskinskura stora golvytor. Hör med oss så att vi kan  börja underhålla er butik.

golv.jpg

Golvvård

Golvvård är en bra investering både på kort och lång sikt. Välvårdade golv ger ett trevligare intryck, lättstädat och sparar också på golvytan över tid.

a-rengorarna_webb (8).jpg
Service

Företagsservice

Vi servar er med allt från fruktkorgar till att tvätta era företagsbilar och fylla på era varuautomater. Behöver ni rena entremattor så byter vi dem med.

Image by James Kovin

Byggbaracker

Vi är gärna er samarbetspartner redan från första stund. Vi städar byggbaracker åt byggföretag på regelbunden basis ända tills det är dags för slutstädning.

Image by Tobias Flyckt
Föreningar

Föreningar

Ni kan själv välja vilken städintervall ni vill ha så att det passar er verksamhet på bästa sätt. Kontakta oss för en förutsättningslös möte.

MED MILJÖN I FOKUS

Vi är ISO 9001 & ISO 14001 Certifierade

Asset 6.png
ISO 9001_edited.png
ISO 14001_edited.png
bottom of page